Medarbejdere

Personale

Emil Rolsted

Forstander

Emil er forstander på Lundby Efterskole.

Du kan finde ham rundt omkring på skolen, tit med sin hund Bella i hælene. Emil elsker fællessamlinger, hvor han meget gerne kommer med en fortælling. Han nyder at vinde over elever og personale i kortspil. Ud over det er Emil en passioneret ponyavler i sin fritid og har derfor taget sin pony med på Lundby Efterskole.

ER@lundbyefterskole.dk

Mette Mogensen

Viceforstander

Mette er Viceforstander.

Mette synger, spiller og laver selv teater. Mette underviser i Matematik.

mm@lundbyefterskole.dk

Anna Nonbo

Skole sekretær

Her på skolen plejer vi at sige at Anna ved alt. Det er måske ikke helt rigtigt men hun ved alt om Lundby Efterskole. Har du spørgsmål vedr. optagelse, betaling eller andet, så er Anna klar på telefonen eller kontoret. Det er også Anna der modtager de pakker I sender til jeres barn og lægger en seddel til dem så de ved der er post.

adm@lundbyefterskole.dk

Rikke Jensen

Lærer og Studievejleder

Rikke underviser i Dansk og så er hun Tillidsmand på skolen. Ud over det er hun også studievejleder og kan hjælpe eleverne til at se deres muligheder videre frem. Rikke løber også sammen med vores elever, de træner blandt andet til Efterskolernes halv- og kvart marathon. Rikke er også med til at arrangerer de forskellige højtider og andre arrangementer på skolen.

rj@lundbyefterskole.dk

Lasse Branig

Lærer

Lasse er lærer på Sport, Motion og Sundhed.

Ud over det underviser Lasse også i Matematik, Tysk, og Naturfag.

Lasse spiller Amerikansk Fodbold både privat og sammen med vores elever. Du kan tit finde Lasse i hallen klar til en omgang boldspil. Lasse står også for vores træningscenter og kan hjælpe dig der.

lb@lundbyefterskole.dk

Gwen Hansen

Lærer

Gwen er lærer på hestelinjen.

Hun er ikke dansk plejer hun at sige. Det kan høres en smule at hun før hun landede på Lundby Efterskole boede i Canada. Gwen er ansvarlig for hestelinjen og hun ved - næsten - alt om heste. Gwen arrangerer en masse for vores hesteelever, stævner, foredrag osv. 1 oktober hvert år, uanset hvad der ellers sker, så sidder hun klar til at booke de allerbedste pladser til Hingste Kåringen i Herning som alle vores hesteelever tager afsted til.

gh@lundbyefterskole.dk

Timmi Kyed

Lærer

Timmi er lærer på musiklinjen.

Timmi er vores dygtige musik lærer. Han spiller selv i flere bands og du kan tit høre Timmi og Klaus øve sig på forskellige melodier. Timmi underviser også i Dansk og har forskellige valgfag.

tk@lundbyefterskole.dk

Klaus Lohmann

Lærer

Klaus er lærer på Medielinjen

Han underviser i Matematik og Naturfag. Klaus er i sin fritid fotograf og tager både billeder i sit studie derhjemme og på opgaver for den lokale avis. Klaus spiller også i Bigband og ind i mellem spiller Timmi og han sammen. Klaus elsker vores årlige skitur hvor han både lærer eleverne at stå på ski og træner med dem som står på Snowboard. 

kl@lundbyefterskole.dk

Louise Paulmann

Lærer

Louise er lærer på Teaterlinjen.

Ud over Teater underviser Louise i Dansk som 2. sprog og i I-klassen. 

Louise står for årets musical.

Louise hjælper også de elever som har brug for en ekstra hånd med det faglige arbejde, både i lektietimer og som ekstra lærer i de forskellige fag. Hun har forskellige valgfag som Badminton, Kok Amok, Krea osv og hun får altid sat en masse sjov i gang.  

adm@lundbyefterskole.dk

Camilla Lynghøj Rasmussen

Lærer

Camilla hjælper Klaus på Medielinjen.

Camilla underviser i Medborgerskab, Samfundsfag, Historie og Engelsk. Som valgfag udbyder hun Bogklub og Krea. Hun en bred berøringsflade med eleverne og er altid klar til en snak. Camilla er meget aktiv i markedsføring af skolen. 

cr@lundbyefterskole.dk

Leo Horsted Iversen

Lærer

Leo er lærer på Sport, Motion og Sundhed.

Han underviser også i Matematik, Fysik/kemi og har valgfag. Leo har tidligere roet på topplan. Han har været tilknyttet landsholdets bruttotrup i årene 98-2003.. Har været udtaget til repræsentative opgaver: 1998 U23 vm single sculler, 2000 Senior A VM 4+( firer med styrmand), 2001 Senior A VM 4- ( uden styrmand), 2002 Senior A VM 4-, 2003 Senior A VM 8+ ( otter med styrmand) . Derudover et tilpas mængde World cup deltagelser hver sæson ( 2-3 hvert år)

lh@lundbyefterskole.dk

Lena Ryevad Lorentzen

Lærer

Lena underviser i Tysk, Dansk og Medborgerskab. Derudover har Lena forskellige valgfag bla. Mindfulness. Hun elsker natur og dyr, og interessere sig for teater. Lena er lidt af en globetrotter og elsker at rejse! Hun vil derfor også være at finde som underviser på den årlige skitur.

 

ll@lundbyefterskole.dk

Simon Hornhaver

Lærer

Simon er lærer på eSportslinjen.

Simon har DGIs kurser i eSport, er uddannet personlig træner og idrætslærer. Ud over at undervise vores eSports elever i taktik, spil og alle de andre ting på eSport, så underviser Simon i matematik, og har aften og weekendvagter. 

 

SH@lundbyefterskole.dk

Marlene Petersen MP

Køkkenleder

Marlene er køkkenleder her på Lundby Efterskole.

Hun styre køkkenet, og planlægningen af vores gode mad, med et smil.

Marlene er uddannet kok og er også kostvejleder. Så der er rig mulighed for at få hjælp til kost og tips til madlavningen. 

mp@lundbyefterskole.dk

Jean Frederiksen

Ernæringsassistent

Jean er ernæringsassistent.

Jean er ernæringsassistent og hjælper i køkkenet. Hun er super god til at anrette maden så det ligner at vi er på en fin resturant. Ud over det er hun en aktiv dame som gerne giver en hånd med hvor der er brug for det.

 

Michelle Lauritsen

Køkkenmedhjælper

Michelle er medhjælper i køkkenet.

Michelle er uddannet kostvejleder, hun er altid klar til at hjælpe eleverne  - OG hun laver god mad.

Lone Mikaela Nielsen

Rengøringsansvarlig

Lone er rengøringsansvarlig på Lundby Efterskole. Sammen med eleverne sørger Lone for at holde skolen pæn og ren. Rengøringstjansen er en vigtig del af dannelsen på efterskolen, da eleverne her oplever at tage ansvar samt lære helt grundlæggende færdigheder som kan bruges når de for alvor flytter hjemmefra. 

Claus Poulsen

Pedel

Claus eller Claus-Pedel som eleverne kalder ham, er skolens mest eftersøgte person. For han kan fikse alt. En ekstra seng, en ny lampe, en dør som binder, hegnet til hestene og vi kunne blive ved. Samtidigt sørger Claus for at skolen udenfor ser flot ud. Der er nok at se til på en 100 år gammel bygning, så der er altid bud efter Claus.

cp@lundbyefterskole.dk

Matilde Ertmann Skov

Springlærer

Mathilde er springtræner på Lundby Efterskole og træner heste eleverne 1 til 2 gange om ugen. Mathilde er selv en dygtig spring rytter og du kan finde hende til mange stævner rundt om i landet. 

Claudia Pescatori

Staldmedhjælper

Claudia hjælper i stalden ved ferier og anderledes dage. Ud over det underviser Claudia også i dressur. Hendes hest står på skolen, så du kan møde hende i stalden og til hest når hun ikke er på arbejde. 

Bliv elev på Lundby efterskole

Bliv elev nu