Lærerne på skolen

Lars Schou Jensen

Forstander

Lars har været med til at starte skolen tilbage i 2002. Lars har siden været Viceforstander men er i 2018 blevet Forstander. Lars underviser når tiden tillader det, i dansk, tysk og har valgfaget ”Tænkeboksen” hvor livet debatteres. Lars dør står altid åben til en snak både for personale, elever og forældre.

lj@lundbyefterskole.dk

Anna Nonbo

Skole sekretær

Her på skolen plejer vi at sige at Anna ved alt. Det er måske ikke helt rigtigt men hun ved alt om Lundby Efterskole. Har du spørgsmål vedr. optagelse, betaling eller andet, så er Anna klar på telefonen eller kontoret. Det er også Anna der modtager de pakker I sender til jeres barn og lægger en seddel til dem så de ved der er post.

adm@lundbyefterskole.dk

Rikke Jensen (RJ)

Rikke er Idrætslærer og underviser også i Dansk, Historie og Kristendom. Så er hun studievejleder og kan hjælpe eleverne til at se deres muligheder videre frem. Rikke løber også sammen med vores elever, de træner blandt andet til Efterskolernes halv- og kvart marathon. Rikke er også med til at arrangerer de forskellige højtider og andre arrangementer på skolen.

rj@lundbyefterskole.dk

Lasse Branig (LB)

Lasse er idræts lærer og underviser også i Matematik, Tysk, og Naturfag. Lasse spiller Amerikansk Fodbold både privat og sammen med vores elever. Du kan tit finde Lasse i hallen klar en omgang bold eller andet. Lasse står også for vores træningscenter og kan hjælpe dig der.

lb@lundbyefterskole.dk

Mette Mogensen (MM)

Mette er Teaterlærer og er super god til det. Mette synger, spiller og laver selv teater. Mette er hovedkraften bag vores årlige musical og er altid klar på en sang. Derudover underviser Mette i Matematik og Tysk.

mm@lundbyefterskole.dk

Gwen Hansen (GH)

Gwen er ikke dansk plejer hun at sige. Det kan høres en smule at hun før hun landede på Lundby Efterskole boede hun i Canada. Gwen er ansvarlig for hestelinjen og vi plejer at sige hun ved alt om heste. Gwen arrangerer en masse for vores hesteelever, stævner, foredrag osv. 1 oktober hvert år, uanset hvad der ellers sker, så sidder hun klar til at booke de allerbedste pladser til Hingste Kåringen i Herning som alle vores hesteelever tager afsted til.

gh@lundbyefterskole.dk

Timmi Kyed (TK)

Timmi er vores dygtige musik lærer. Han spiller selv i flere bands og du kan tit høre Timmi og Klaus øve sig på forskellige melodier. Timmi underviser også i Dansk og har forskellige valgfag.

tk@lundbyefterskole.dk

Klaus Lohmann (KL)

Klaus er lærer på Medielinjen og underviser i Matematik og Naturfag. Klaus er i sin fritid fotograf og tager både billeder i sit studie derhjemme og på opgaver for den lokale avis. Klaus spiller også i Bigband og ind i mellem spiller Timmi og han sammen. Klaus elsker vores årlige skitur hvor han både lærer eleverne at stå på ski og træner med dem som står på Snowboard.

kl@lundbyefterskole.dk

Louise Paulmann

Louise er vores mentor på skolen. Louise hjælper også de elever som har brug for en ekstra hånd med det faglige arbejde, både i lektietimer og som ekstra lærer i de forskellige fag. Hun har forskellige valgfag som Badminton, Kok Amok, Krea osv og hun får altid sat en masse sjov i gang.

adm@lundbyefterskole.dk

Camilla Lynghøj Rasmussen (CLR)

Camilla er på Hestelinjen sammen med Gwen og Christian og underviser der i dressur. Derudover underviser hun i Medborgerskab i 10 klasse, Samfundsfag, Historie, Kristendom og Engelsk. Så har hun en bred berøringsflade med eleverne og er altid klar til en snak. Camilla er meget aktiv i markedsføring af skolen.

cr@lundbyefterskole.dk

Christian Kyhn

Springtræner

Christian underviser i spring på Hestelinjen. Christian er meget aktiv springrytter selv og træner også andre folks heste. Ud over Hestelinjen, tager Christian også aftenvagter og weekendvagter efter behov.

Carina Hansen (CH)

Skolemor

Carina vores skolemor og blæksprutte. Carina sørger for skolen er ren sammen med eleverne, imens får hun skolen til at se flot ud, både til Jul, Påske og i hverdagen. Du skal stå tidligt op for at følge med Carina, hun får vores elever op om morgenen og tager sig af de syge… Og så har hun lige lidt Friluft med dem som ønsker det!

Nina Kristensen (NK)

Køkkenleder

Nina er vi sikre på er landets dygtigste køkkenleder og kostvejleder. Nina styre køkkenet og vi får SÅ god mad på Lundby Efterskole. Har du allergier, skal du have speciel kost, skal du tabe dig eller tage på så er det Nina du skal tale med. Hun har en masse erfaring og uddannelse, og sørger for køkken og personale altid er opdateret.

Jeanne Andersen

Ernæringsassistent

Jeanne er altid klar med et varmt smil selvom hendes spidskompetence er i det kolde køkken hvor hun tryller med salat, på læg og andre lækkerier. Så er Jeanne også god til at forkæle os med kage. På Lundby Efterskole får vi varieret og sund mad, fra alle egne af verden, og selvfølgelig også det danske. Her er Jeanne også rigtig dygtig til at lave danske retter, som vi kender fra mors køkken.

ja@lundbyefterskole.dk

Michelle Lauritsen (ML)

Køkkenmedhjælper

Michelle er medhjælper i køkkenet. Michelle er super frisk og altid klar på at hjælpe også med vagter på skolen - OG hun laver god mad.

Claus Poulsen

Pedel

Claus eller Claus-Pedel som eleverne kalder ham, er skolens mest eftersøgte person. For han kan fikse alt. En ekstra seng, en ny lampe, en dør som binder, hegnet til hestene og vi kunne blive ved. Samtidigt sørger Claus for at skolen udenfor ser flot ud. Der er nok at se til på en 100 år gammel bygning, så der er altid bud efter Claus.

cp@lundbyefterskole.dk

Kim Nielsen

Pedelmedhjælper

Kim hjælper Claus med at holde skolen flot og pæn. I kan tit se Kim slå græs, male og tage sig af alt det andet som kan trænge til en kærlig hånd på en gammel skole.