Counter-Strike for de seriøse på eSport!

På Lundby Efterskole kommer du for at blive virkelig god. Vi spiller Counter-Strike2, og du er allerede klar. Du kan det, og du vil blive bedre – for her kommer du i kamptræning. Vi øver calls, overblik, sigte og strategi – du bliver skarpere på det hele. Du lærer samarbejde og kommunikation med dine medspillere, og du bliver trænet i teknik og taktik. Du ryger i demoanalyse og får konstant feedback, så du kan træne dig endnu bedre. Det bliver et år, hvor du rykker for vildt på eSport. Og ja – eSport er klart også for piger!

Ledige pladser Rundvisning

Topfedt eSports-lokale til din gamercomputer

Vi ved, at du skal have det rigtige udstyr, når du gamer, og vores eSports-lokale er indrettet til dig. Tag din egen gamercomputer med på efterskolen og stil den op i vores megafede lokale, hvor du sætter dig i lækre gamerstole.

Men du er kun så god, som du selv er – og du skal præstere. Du skal sove godt, spise ordentligt og træne fysisk. På eSport får du ikke lov at hænge endeløst foran skærmen. Du skal være skarp i hjernen, og vi træner dig i søvn, kost og motion.

Og når du er blevet god, skal du finde nogen, som er bedre! Vi tager ud og ser events, så du kan lære mere fra de vildeste.

Du arbejder med spilforståelse og opbygning af strategi og teknik – og du får stærkere overblik, også ude i den virkelige verden.

Du træner målrettet og i dybden med teknik, eksempelvis sigte, så du bliver skarpere end nogensinde.

Du kommer igennem hele map-poolen i Counter-Strike2, og du får det vildeste overblik.

Hør Rasmus fortælle om at være holdkaptajn – det breder sig ud i den virkelige verden, hvor du bare bliver federe til at inddrage og sikre dine venner.

  • Calls og ordentlig kommunikation, når I er oppe at køre
  • Sammenspil – hold styr på, hvor I er, både fysisk og mentalt
  • Holddynamik
  • Teambuilding

Det er seriøst på eSport – og du fungerer dårligt på pizza og chips. Din hjerne kræver skarphed for at præstere. Derfor:

  • Spis ordentligt
  • Sov ordentligt
  • Træn ordentligt

 

Er du interesseret i at komme på besøg?

Er du interesseret i at komme på besøg?

rundvisning

eSportlinjen på Lundby Efterskole

Lærene på eSportlinjen

Simon Hornhaver

Simon er lærer på eSportslinjen. Simon har DGIs kurser i eSport, er uddannet personlig træner og idrætslærer. Ud over at undervise vores eSportselever i taktik, spil og alle de andre ting på eSport, så underviser Simon i matematik og fysik/kemi.