Teater

Har du en skuespiller gemt i maven?

Lundby Efterskoles Teaterlinje er lige noget for dig, der elsker at stå på en scene

Det er sjovt og spændende at gå til teater sammen med sine kammerater - og samtidig lærer du en masse nyt.

At kaste sig ud i nye udfordringer, mens man har det trygt og skægt er jo skønt. Det har du muligheden for på Teaterlinjen.

PÅ TEATERLINJEN ARBEJDER VI BLANDT ANDET MED:

• Store og små dramastykker
  • Vi tager på turné
  • Manuskripter
  • Sminke
  • Improvisationsøvelser
  • Kostumer
  • Rekvisitter
  • Scenografi
  • Lyd og lys
  • Dans
  • Skuespilteknik
  • Mono- og dialoger
  • Teatersport og -øvelser

Når Teaterlinjen i løbet af året tager på turné, giver vi den gas foran et fremmed publikum. Her viser vi nogle af de stykker, som vi arbejder med. Det er en spændende udfordring at stå over for fremmede. Det er en fed oplevelse, man sent glemmer.

Vi tager ud og ser forskellige teater stykker når der er mulighed for det. Her henter vi inspiration til egne stykker. Vi samarbejder også med andre linjer, bla. Medie som vi har været på linjefagstur med. Her filmede Medie at vi dansede i vand - med inspiration fra "Glee".

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om linjefaget står vi gerne til rådighed med information. Hør mere på 55 76 71 03 eller ansøg om at blive optaget på linjen her.

Lærerne på linjefaget

Louise Paulmann

Louise er lærer på Teaterlinjen.

Ud over Teater underviser Louise i Dansk som 2. sprog og i I-klassen.

Louise hjælper også de elever som har brug for en ekstra hånd med det faglige arbejde, både i lektietimer og som ekstra lærer i de forskellige fag. Hun har forskellige valgfag som Badminton, Kok Amok, Krea osv og hun får altid sat en masse sjov i gang.

adm@lundbyefterskole.dk