Teater

Har du en skuespiller gemt i maven?

Lundby Efterskoles Teaterlinje er lige noget for dig, der elsker at stå på en scene

Det er sjovt og spændende at gå til teater sammen med sine kammerater - og samtidig lærer du en masse nyt. At kaste sig ud i nye udfordringer, mens man har det trygt og skægt er jo skønt. Det har du muligheden for på Teaterlinjen. I bunden af denne side, finder du et udvalg af forskellige produktioner, vi har lavet.

PÅ TEATERLINJEN ARBEJDER VI BLANDT ANDET MED:

• Store og små dramastykker
  • Vi tager på turné
  • Vi producerer egne film
  • Manuskripter
  • Stunts
  • Sminke
  • Improvisationsøvelser
  • Kostumer
  • Rekvisitter
  • Scenografi
  • Stomp
  • Lyd og lys
  • Dans
  • Skuespilteknik
  • Mono- og dialoger
  • Teatersport og -øvelser

Når Teaterlinjen i løbet af året tager på turné, giver vi den gas foran et fremmed publikum. Her viser vi nogle af de stykker, som vi arbejder med. Det er en spændende udfordring at stå over for fremmede, måske på Strøget i København eller i Næstved Storcenter. Det er en fed oplevelse, man sent glemmer.

TEATERLINJEN HAR BLANDT ANDET :

• lavet flashmob
  • været statister i film fra Statens Filmskole
  • taget på turné med forestillingerne: En til dig og Det gale vanvid
  • været på teatertur til Vildskud Festival i København
  • lavet kortfilmproduktion
  • været publikum til filmoptagelser i København med Christiane Schaumburg-Müller
  • taget på tur til friluftsscenen ved Roskilde

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om linjefaget står vi gerne til rådighed med information. Hør mere på 55 76 71 03 eller ansøg om at blive optaget på linjen her.

Lærerne på linjefaget

Mette Mogensen (MM)

Mette er Teaterlærer og er super god til det. Mette synger, spiller og laver selv teater. Mette er hovedkraften bag vores årlige musical og er altid klar på en sang. Derudover underviser Mette i Matematik og Tysk.

mm@lundbyefterskole.dk

Bliv elev på Lundeby efterskole