Sport, Motion og Sundhed

Sport, Sjov, Konkurrence og kost!

Velkommen til Sport, Motion og Sundhed.

Vores linje med Sport, Motion og Sundhed indeholder forskellige forløb der inddrager noget af det vi er rigtige gode til på Lundby Efterskole.

• Træner du i forvejen og vil du gerne holde din form eller forbedre den?
  • Vil du gerne have en sundere livsstil eller måske tabe dig?
  • Vil du gerne vide mere om sund kost og træning?
  • Kan du lide forskellige former for sport?

På SMS linjen får du mulighed for at afprøve forskellige sportsgrene. Nogle forløb afsluttes med et aktivitet, eks. et afsluttet basketforløb kunne slutte med et besøg i Næstved Arena hvor vi ser en kamp.

De første forløb i skoleåret er fastlagt men du er med til at bestemme de forløb som vi laver resten af året.

Syntes du SMS lyder som noget for dig? Så ring til os eller kom forbi os hør´ mere om SMS linjen og Lundby Efterskole.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om linjefaget står vi gerne til rådighed med information.

Hør mere på 55 76 71 03 eller ansøg om at blive optaget på linjen her.

Lærerne på linjefaget

Lasse Branig

Lasse er lærer på Sport, Motion og Sundhed.

Ud over det underviser Lasse også i Matematik, Tysk, og Naturfag.

Lasse spiller Amerikansk Fodbold både privat og sammen med vores elever. Du kan tit finde Lasse i hallen klar til en omgang boldspil. Lasse står også for vores træningscenter og kan hjælpe dig der.

lb@lundbyefterskole.dk

Leo Horsted Iversen

Leo er lærer på Sport, Motion og Sundhed.

Han underviser også i Matematik, Fysik/kemi og har valgfag. Leo har tidligere roet på topplan. Han har været tilknyttet landsholdets bruttotrup i årene 98-2003.. Har været udtaget til repræsentative opgaver: 1998 U23 vm single sculler, 2000 Senior A VM 4+( firer med styrmand), 2001 Senior A VM 4- ( uden styrmand), 2002 Senior A VM 4-, 2003 Senior A VM 8+ ( otter med styrmand) . Derudover et tilpas mængde World cup deltagelser hver sæson ( 2-3 hvert år)

lh@lundbyefterskole.dk