Sport, Motion og Sundhed

Sport, Sjov, Konkurrence og kost!

Velkommen til Sport, Motion og Sundhed.

Vores nye linje med Sport, Motion og Sundhed indeholder forskellige forløb der inddrager noget af det vi er rigtige gode til på Lundby Efterskole.

• Træner du i forvejen og vil du gerne holde din form eller forbedre den?
  • Vil du gerne have en sundere livsstil eller måske tabe dig?
  • Vil du gerne vide mere om sund kost og træning?
  • Måske skal kost og ernæring være en del af din fremtid?
  • Kan du lide forskellige former for sport?
  • Eller måske vil du gerne deltage i forskellige løb?

Så ring til os eller kom forbi os hør´ mere om vores nye linje.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere oplysninger om linjefaget står vi gerne til rådighed med information.

Hør mere på 55 76 71 03 eller ansøg om at blive optaget på linjen her.

Lærerne på linjefaget

Lasse Branig (LB)

Lasse er idræts lærer og underviser også i Matematik, Tysk, og Naturfag. Lasse spiller Amerikansk Fodbold både privat og sammen med vores elever. Du kan tit finde Lasse i hallen klar en omgang bold eller andet. Lasse står også for vores træningscenter og kan hjælpe dig der.

lb@lundbyefterskole.dk

Rikke Jensen (RJ)

Rikke er Idrætslærer og underviser også i Dansk, Historie og Kristendom. Så er hun studievejleder og kan hjælpe eleverne til at se deres muligheder videre frem. Rikke løber også sammen med vores elever, de træner blandt andet til Efterskolernes halv- og kvart marathon. Rikke er også med til at arrangerer de forskellige højtider og andre arrangementer på skolen.

rj@lundbyefterskole.dk

Nina Kristensen (NK)

Køkkenleder

Nina er vi sikre på er landets dygtigste køkkenleder og kostvejleder. Nina styre køkkenet og vi får SÅ god mad på Lundby Efterskole. Har du allergier, skal du have speciel kost, skal du tabe dig eller tage på så er det Nina du skal tale med. Hun har en masse erfaring og uddannelse, og sørger for køkken og personale altid er opdateret.

Bliv elev på Lundeby efterskole