Går du og drømmer om at blive sanger eller musiker

Så er Lundby Efterskoles Musiklinje sikkert lige noget for dig.

PRØV LIVET SOM MUSIKER

Som elev på Lundby Efterskoles Musiklinje bliver du en del af et band eller et sammenspilshold. Du kan sagtens få flere funktioner på Musiklinjen, hvis du eksempelvis både kan spille og synge, eller spille på forskellige instrumenter.

VI SPILLER LIVE

Der vil i løbet af året være mulighed for at spille en masse livekoncerter. Musiklinjen har tradition for at tage ud af huset 2-3 gange om året for at deltage i forskellige rock/popkoncerter. Vi spiller til en mængde arrangementer herhjemme på efterskolen. Musiklinjen har ved flere lejligheder spillet sammen med kendte kunstnere.

VI INDSPILLER EN CD

Hvert år besøger musikholdet et professionelt studie for at indspille og producere en CD.

KENDSKAB TIL INSTRUMENTER

For at komme godt fra start er det en stor fordel, for hele holdet, at du på forhånd har et vist kendskab til musik, enten i form af at kunne spille et instrument eller at kunne synge.

FACILITETERNE

På Musiklinjen har vi naturligvis faciliteterne i orden.

I vores store musiklokale tilbyder vi blandt andet:

• Trommer
  • El-bas
  • Percussion
  • El-guitar
  • Akustiske Guitarer
  • Keyboards
  • Synthesizers
  • Digitalt flygel
  • Computer
  • Et godt og kraftigt PA-anlæg
  • Og meget mere

Med andre ord er Musiklinjen et slaraffenland for musikere og sangere.

Lærerne på linjefaget

Timmi Kyed

Timmi er lærer på musiklinjen.

Timmi er vores dygtige musik lærer. Han spiller selv i flere bands og du kan tit høre Timmi og Klaus øve sig på forskellige melodier. Timmi underviser også i Dansk og har forskellige valgfag.

tk@lundbyefterskole.dk