Esport

ESPORTSSLINJEN

På Lundby Efterskole har du mulighed for at dyrke eSport.

På efterskole med eSport?

Hos Lundby efterskole kan du blive dygtigere inde for spillet Counter-Strike: Global Offensive.

Vi optager derfor kun elever, der interesserer sig for CS GO – og uanset om du allerede er god til eSport, eller om du gerne vil være det, er du velkommen på eSport-linjen.

På Lundby Efterskole sætter vi eSport på skoleskemaet, så du får tid til at fordybe dig i Counter-Strike: Global Offensive. Du har naturligvis også almindelige fag på efterskolen, men du vil også få masser af tid til at dyrke din interesse for computerspil sammen med andre unge, der og synes det mega fedt det der med at spille.

Hvad vil det sige at have eSport på LE?

Vores eSports linje er både for dig, der har spillet i mange år, og for dig der er nybegynder. På eSport linjen kommer du til at lære om samarbejde og kommunikation med dine medspillere. Du får også mulighed for at lære teknik og taktik inden for spillet.

På vores eSports linje handler det ikke kun om endeløse timer foran skærmen, men også andre vigtige elementer, som er vigtige for at kunne præstere foran skærmen, her spiller søvn, kost og motion også en større rolle.

Det vil sige at på LE kommer du til at arbejde med følgende punkter i undervisningen:

-        Forståelse og opbygningen af Strategi og taktik

-        Arbejde med hele map-poolen

-        Kommunikation, sammenspil og holddynamik

-        Teambuilding

-        Spilforståelse

-        Krop og sundhed (Sunde gaming vaner)

Kan jeg tage min egen gamer computer med på LE?

Hvis du allerede har en gamer computer, kan du tage den med på efterskolen. Vi sørger for sikker opbevaring af din computer i vores eSports lokale.
Har du ikke din egen computer, tøv ikke, vi ved, hvor vigtigt det er at have det helt rigtige udstyr, når der skal games. Vi har derfor investeret i computere, skærme, gamerstole, tastatur og mus. Der mangler intet!

Lyder det som noget for dig eller har du spørgsmål så ring og hør nærmere på 55 76 71 03