Ansøg om at blive elev her

Udfyld formularen her for at søge om optagelse.

Læs mere om

Procedure for ansøgning

Procedure for optagelse

Udfyld formularen ovenfor og tryk ”send”.

I vil herefter modtage invitation til Orienteringsaften. På denne aften er der:

• 1 times information om skolen
  • Herefter er der en rundvisning af nuværende elever (fra det ønskede linjefag)
  • Efterfulgt af en samtale med en lærer

På Orienteringsaftenen får I blandt andet udleveret en ansøgningsblanket. Samme blanket kan du finde her til udfyldelse og lige til at maile til os.

(husk at trykke "aktivér redigering")

I har herefter 14 dage til at bestemme, om det er den rigtige skole for jer.

Indmeldelsesgebyr på 2000,- kr. af indbetales senest 15. december året før skolestart.

Der inviteres til "Nye elevers dag" i foråret for alle elever der skal starte til august.

Skoleåret 2019/2020

• Stadig plads på alle linjer.
  • Alle pladser til skolehest på Hestelinjen er optaget, og vi skriver på venteliste.
  • Der er endnu plads på Hestelinjen, hvis du har egen hest med.

Skoleåret 2020/2021

• Stadig plads på alle linjer

Hvad koster det at gå på efterskole?

I skoleåret 2019/2020 koster det 2350 kr. om ugen i 42 uger at gå på Lundby Efterskole. Herfra skal trækkes statstilskuddet. Første rate betales 1. juli og sidste rate betales 1. april. Hent ansøgningsskema til Statslig Elevstøtte her.

Der er et indmeldelsesgebyr på 2000 kr. der opkræves samtidig med underskriften af den skriftlige indmeldelsesblanket.

De 2000,- kr. dækker betaling for reservation af plads, højskolesangbog og skoledragt med navn.

I foråret tager hele skolen på en uges studietur. Denne tur er indregnet i skolepengene og koster således ikke ekstra.

Beregn prisen på dit efterskole ophold på: http://www.efterskole.dk/da/Schools/Price

Individuel supplerende elevstøtte

Har du, som forælder/værge, økonomisk vanskelige kår, er der mulighed for at søge skolen om Individuel Supplerende Elevstøtte til nedbringelse af den ugentlige betaling. Skemaet udfyldes og sendes til skolen.

Der er mulighed for at modtage støtte på op til 200,- kr pr kursusuge. Det er skolens vurdering af din økonomiske situation der lægges til grund for tildelingen.

Skema til ansøgning om Individuel supplerende elevstøtte hentes og sendes til skolen:

Skoleåret 2019-20: hent skemaet her

Afbrudt skoleår?

Afbrydes skoleåret i utide - hvad enten det er elevens eget valg, eller det er skolen der vælger at ophøre samarbejdet - betales et udmeldelsesgebyr på 9.400 kr.

Cambridge Engelsk

Ønsker du eksamen i Cambridge Engelsk vil der være en egenbetaling på 1500 kr.

Hestelinjen

I skoleåret 2019/2020 koster det kr. 800,- om ugen i 38 uger at have sin hest med på Lundby Efterskole.

Prisen dækker boksleje og basisfoder (elever betaler selv specialfoder og alle andre udgifter til hestens pleje). For en halvpart i en af skolens heste betaler eleverne for boksleje og foder 600,- kr.om ugen i 38 uger.

For elever med egen hest kan der laves en ferieaftale, der dækker pasning og foder i de 4 ugers ferie: efterårsferien, juleferien og vinterferien. Ferieaftalen koster 3200,- kr.

På Hestelinjen vil der være en egenbetaling på 1000 kr for Herning turen, dette dækker transport, indgangsbilletter og adgang til alle klasser, og billet til Gallashowet om aftenen.

Bliv elev på Lundeby efterskole