IDRÆTSLINJEN

Fællesskab - Sjov - Konkurrence

Velkommen til Idrætslinjen på Lundby Efterskole.

På idrætslinjen på Lundby Efterskole lægger vi vægt på, at vores elever er åbne for at deltage i mange forskellige idrætsaktiviteter.

Idrætslinjen deltager i forskellige konkurrencer både på og uden for skolen. Fx deltager vi i DM for efterskoler i kvart- og halvmaraton.

Uanset om det er i den daglige undervisning eller til konkurrence, forventer vi, at vores elever deltager aktivt i aktiviteten.

Når du bliver optaget på idrætslinjen, forventer vi, at du som minimum medbringer indendørs- og udendørs sko samt idrætstøj, som du kan bruge både ude og inde. Derudover kan det være en god ide at medbringe fodboldstøvler og benskinner.

ÅRETS FORLØB

Vi har valgt at strukturere idrætsundervisningen i 7 forløb.

Forløb 1: Vi starter skoleåret med et forløb med udendørs aktiviteter.

Forløbet afsluttes med et x-race.

Inden for x-race er der aktiviteter såsom forskellige former for løb, mountainbike, bueskydning, træklatring mv.

Forløb 2: Fodbold.

Forløb 3: Basketball.

Forløb 4: Håndbold.

Forløb 5: Dette forløb er åbent for elevmedbestemmelse.

Forløb 6: Løbetræning.

Forløb 7: I det sidste forløb dyrker vi atletik og spiller golf.

I forløb 3-5 afsættes ugentligt 1 dag til løb, da målet er, at alle gennemfører enten 10,5 eller 21,1 km.

Alle forløb afsluttes med en oplevelse. Det kan fx være en konkurrence mod en anden skole, en tur ud at se en kamp mm.

MERE INFORMATION

Ønsker du yderligere oplysninger om Idrætslinjen på Lundby Efterskole, står vi gerne til rådighed med information.

Klik her for vores kontaktoplysninger.

HØR MERE OM IDRÆTSLINJEN PÅ 55 76 71 03 ELLER ANSØG OM AT BLIVE OPTAGET PÅ LINJEN.

LÆRERE PÅ IDRÆTSLINJEN

lassebranig.jpg