Køkken og kostprofil

PÅ LUNDBY EFTERSKOLE SERVERES DER 6 MÅLTIDER OM DAGEN FORDELT PÅ 3 HOVEDMÅLTIDER OG 3 MELLEMMÅLTIDER.

VI SERVERER EN SUND, MODERNE OG VARIERET SÆSONRELATERET KOST TILBEREDT AF FRISKE OG NÆNSOMT FORARBEJDEDE RÅVARER.


TIL MORGENMAD SERVERES MORGENMADSBUFFET:

FRISK SKÅRET FUGT

HJEMMEBAGTE BOLLER

OST

MARMELADE

PÅLÆG

FORSKELLIGE MORGENMADSPRODUKTER SOM:

HAVREGRYN, CORNFLAKES, HJEMMELAVET MYSLI

HAVREGRØD

SURMÆLKSPRODUKTER

MÆLK

KAFFE OG TE.


TIL MIDDAG SERVERES DEN VARME MAD.

DER ER ALTID FORSKELLIGE GRØNTSAGER OG/ELLER BLANDEDE SALATER ELLER SALATBAR.

SOM TILBEHØR ER DER ALTID FRISKBAGT BRØD PÅ BUFFETEN.

TIL VORES VEGETARER SERVERES DER MANGE SPÆNDENDE GRØNTSAGSRETTER.

BØNNER, LINSER ELLER ANDRE PROTEINHOLDIGE INGREDIENSER SIKRER AT OGSÅ VEGETARERNE FÅR DÆKKET DERES DAGLIGE PROTEINBEHOV .


DEN KOLDE AFTENSMAD SERVERES SOM BUFFET:

FRISKE SALATER MED OG UDEN KØD

SMURTE SANDWICH

ALTID FISKEPÅLÆG

FORSKELLIGE SLAGS MAGERT PÅLÆG

VEGETARPÅLÆG

FORSKELLIGE TILBEREDNINGER AF ÆG

RUGBRØD

ALTID EN LUN RET.


TIL DE TRE MELLEMMÅLTIDER ER DER FRISK FRUGT OG GRØNT, HJEMMEBAGT BRØD ELLER BOLLER, KAGE, SMOOTHIE,

KOLDSKÅL, FRUGTGRØD, KIKS ELLER KNÆKBRØD.


TIL FESTLIGE LEJLIGHEDER OG ÅRSTIDSBESTEMTE BEGIVENHEDER SERVERES DER LÆKRE BUFFETER MED EKSTRA FESTLIGE, SPÆNDENDE RETTER.


PÅ LUNDBY EFTERSKOLE ER DER MULIGHED FOR INDIVIDUEL KOSTVEJLEDNING AF UDDANNET KOSTVEJLEDER.


ALLE ELEVER DELTAGER I KØKKENARBEJDET.


FØDEVARESTYRELSENS KONTROLRAPPORT KAN SES HER