Hvad koster det

SKOLEPENGE

I skoleåret 2017/2018 koster det 2250 kr. om ugen i 42 uger at gå på Lundby Efterskole. Herfra skal trækkes statstilskuddet.
Første rate betales 1. juli og sidste rate betales 1 april.

Hent ansøgningsskema til Statslig Elevstøtte her.

Der er et indmeldelsesgebyr på 1500 kr. der opkræves samtidig med underskriften af den skriftlige indmeldelsesblanket.

De 1500,- kr. dækker betaling for reservation af plads, højskolesangbog og skoledragt med navn.

I foråret tager hele skolen på en uges studietur. Denne tur er indregnet i skolepengene og koster således ikke ekstra.

Beregn prisen på dit efterskole ophold på: http://www.efterskole.dk/da/Schools/Price

Individuel Supplerende Elevstøtte:

For ansøgende familier med en trængt økonomi, er der mulighed for at søge Individuel Supplerende Elevstøtte.

Benyt ansøgningsskemaet her.

Afbrudt skoleår:

Afbrydes skoleåret i utide - hvad enten det er elevens eget valg, eller det er skolen der vælger at ophøre samarbejdet - betales et udmeldelsesgebyr på 9.000 kr.

HESTELINIEN

I skoleåret 2017/2018 koster det kr. 650,- om ugen i 38 uger at have sin hest med på Lundby Efterskole.

Prisen dækker boksleje og basisfoder (elever betaler selv specialfoder og alle andre udgifter til hestens pleje).

For en halvpart i en af skolens heste betaler eleverne for boksleje og foder 450,- kr.om ugen i 38 uger.

For elever med egen hest kan der laves en ferieaftale, der dækker pasning og foder i de 4 ugers ferie: efterårsferien, juleferien og vinterferien. Ferieaftalen koster 2600,- kr.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til priser eller andet så kontakt os på 55 76 71 03.